ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/698

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/698

Typ zasobu: książka

Rationelle Praxis der Rindvieh-Wirtschaft :versuch einer populär gehastenen systematischen Darstellung, wie der größte Nutzen vom Zahmen Rinde zu zichen, und wie mittelst desselben und des Futterbaues der jetzigen Krise in der Landwirthschaft zu begegnen

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Rationelle Praxis der Rindvieh-Wirtschaft :versuch einer populär gehastenen systematischen Darstellung, wie der größte Nutzen vom Zahmen Rinde zu zichen, und wie mittelst desselben und des Futterbaues der jetzigen Krise in der Landwirthschaft zu begegnen
Osoby Autorzy: A. Gesekus
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Pochodzenie bydła, chów i hodowla bydła. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "chów i hodowla bydła"@pl, "bydło"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Breslau
Wydawca: Verlag von Joh. Urban Kern
Czas wydania: 1867
Liczba stron: 242
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 20-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

A. Gesekus. Rationelle Praxis der Rindvieh-Wirtschaft :versuch einer populär gehastenen systematischen Darstellung, wie der größte Nutzen vom Zahmen Rinde zu zichen, und wie mittelst desselben und des Futterbaues der jetzigen Krise in der Landwirthschaft zu begegnen. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

karta krowy mięsnej PL005097594968

Wojciech Doniek, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005399626992

Agnieszka Frydrych-Gierszewska, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005127063440

Wojciech Doniek, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

ANALIZA WPŁYWU POLIMORFICZNEGO UKŁADU TRANSFERYN SUROWICY KRWI NA CECHY MLECZNOŚCI BYDŁA

Krystyn Chudoba, artykuł, rozdział, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005250303413

Agnieszka Frydrych-Gierszewska, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

karta krowy mięsnej PL005044048841

Wojciech Doniek, inny dokument, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Zobacz więcej