Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Wysokiej klasy wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe

Danuta Figurska-Ciura, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pracownia technologii gastronomii

Danuta Figurska-Ciura, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Wyposażenie dodatkowe

Marzena Styczyńska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Ludzie Wrocławia - rozmowa z propagatorką zdrowego żywienia - Mają Żak

Ida Górska, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk społecznych / nauki o komunikacji społecznej i mediach (2018)

O zwyczajach bożonarodzeniowych we Francji

Alicja Meisel, audio, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk humanistycznych / kulturoznawstwo (2011)

Wysokiej klasy wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe

Danuta Figurska-Ciura, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Pracownia technologii gastronomii

Danuta Figurska-Ciura, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

SKN Technologów Gastronomii „Zmiksowani” - XVII Dzień Aktywności Studenckiej 2018 r.

Sylwia Marczak, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)