ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/777

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/777

Typ zasobu: książka

Kunst alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und zu verpacken um dadurch ein neues Nahrungsmittel anzuzeigen

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Kunst alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und zu verpacken um dadurch ein neues Nahrungsmittel anzuzeigen
Osoby Autorzy: Johann Georg Eisen
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Krótki opis roślin przyprawowych wykorzystywanych w kuchni. Suszenie, pakowanie i przechowywanie produktów roślinnych. (Polski)
Uwagi: 1. Stare druki - książki wydane w latach 1595-1800
Słowa kluczowe "Przechowywanie produktów spożywczych"@pl, "Rośliny przyprawowe"@pl, "opakowania"@pl, "Pakowanie"@pl, "Rośliny zielarskie"@pl, "suszenie"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: St. Petersburg
Wydawca: nie znany
Czas wydania: 1793
Liczba stron: 42
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XVIII w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Johann Georg Eisen. Kunst alle Küchenkräuter und Wurzeln zu trocknen und zu verpacken um dadurch ein neues Nahrungsmittel anzuzeigen. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Rośliny lecznicze i ich zastosowanie - przemiana materii

Jadwiga Sołoducho, Joanna Cabaj, materiał dydaktyczny, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Einführung in die Mykologie der Nahrungsmittelgewerbe

Alexander Kossowicz, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Sprawozdanie Zakładu Doświadczalnego dla roślin leczniczych w Kisielnicy

artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)

Podstawy termodynamiki - procesy z użyciem gazów wilgotnych

Adam Ruziewicz, materiał dydaktyczny, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych / inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (2018)

Apteki chińskie

artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk farmaceutycznych (2011)

Zobacz więcej