ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/21391Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21391Metadane zasobu
Tytuł |
Izolacja i frakcjonowanie produktów naturalnych |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Łukasz Bobak
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Izolacja i frakcjonowanie produktów naturalnych z różnych matryc zwierzęcych lub roślinnych. Otrzymywanie frakcji po procesie chromatografii programowane w zakresie: czasu, objętości lub wg charakterystyki piku. (Polski) |
Słowa kluczowe | "kolektor frakcji"@pl, "HPLC preparatywne"@pl, "chromatografia preparatywna"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
oferta badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://lktszizj-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 10-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Chromatograf cieczowy II
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf gazowy II
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Identyfikacja związków chemicznych i ich mieszanin
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Analiza ilościowa i jakościowa analitów
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Bioreaktory 5 i 10 L
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Laboratorium Katedry Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością
Łukasz Bobak, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)