ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Himičeskaâ tehnologiâ selsko-hozâjastvennyh produktov : atlas : tablicy XLI-LXXVI.

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Himičeskaâ tehnologiâ selsko-hozâjastvennyh produktov : atlas : tablicy XLI-LXXVI.
Osoby Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Atlas przedstawia maszyny i urządzenia wykorzystywane w przemyśle rolno-spożywczym. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "Budowa maszyn"@pl, "inżynieria rolna"@pl, "technologia chemiczna"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: S.-Peterburg
Wydawca: Tipografiâ i Litografiâ V. A. Tihanova
Czas wydania: 1889
Liczba stron: 38
Język zasobu: Rosyjski
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-10-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Himičeskaâ tehnologiâ selsko-hozâjastvennyh produktov : atlas : tablicy XLI-LXXVI.. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/himiceskaa-tehnologia-selsko-hozajastvennyh-produktov-atlas-tablicy-xli-lxxvi,21856/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 15.05.2025.

Podobne zasoby

Product development & quality assurances

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Handbuch der chemischen Technologie. Bd. 2, Organischer Theil

Ferdinand Fischer, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk chemicznych (2011)

Podstawy obliczeń projektowych w technologii chemicznej

Stanisław Kucharski, Józef Głowiński, książka, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / technologia chemiczna (2011)

Chemisch-technische Untersuchungsmethoden. Band 3

Emil Adam, książka, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych (2011)

Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie

Hermann Röttger, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Food quality and safety

Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.