ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22853Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22853Metadane zasobu
Tytuł |
Food quality and safety |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Monografia dotyczy zagadnień bezpieczeństwa i jakości żywności. (Polski) Uwagi: 7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego |
Słowa kluczowe | "bezpieczeństwo żywności"@pl, "kontrola jakości"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "zarządzanie jakością"@pl, "Środki spożywcze"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Czas wydania: 2009 Liczba stron: 270 Nazwa serii: Monografie Numeracja: LXXI ISBN: 978-83-60574-66-9 Język zasobu: Angielski Identyfikatory: OAI: 3658 |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | CC BY-ND-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Kozińska Data udostępnienia: 29-11-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Deutsches Nahrungsmittelbuch / hrsg. vom Bunde Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler E. V.
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten
August Postolka, Anton Toscano, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Pomiar barwy
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Metoda oceny jakości zarządzania przedsiębiorstwem
Elżbieta Karaś, praca dyplomowa, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / informatyka (2011)