ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/70348Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/70348Metadane zasobu
Tytuł |
Die Verwendung der Stärkeplatte im praktischen Betrieb eines Medizinaluntersuchungamtes |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Helmut Göpel
Partner: Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu |
Opis |
Dysertacja obroniona w 1940 roku na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Wrocławskiego dotycząca możliwości zastąpienia płytek agarowych wykorzystywanych w diagnostyce bakteriologicznej przez płytki skrobiowe. (Polski) Opis w innym języku: Dissertation defended in 1940 at the Faculty of Medicine at the University of Wrocław on the possibility of replacing agar plates used in bacteriological diagnostics by starch plates. (Angielski) |
Słowa kluczowe | "Starch"@en, "Agar"@en, "Bacteriological Techniques"@en, "Skrobia"@pl, "Agar"@pl, "Metody bakteriologiczne"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa, studenci, naukowcy Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Breslau
Wydawca: Eugen Jakubik Czas wydania: 1940 Liczba stron: 27 Język zasobu: Niemiecki |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Magdalena Jonko Data udostępnienia: 20-05-2022 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Nauka i kształcenie w zakresie medycyny od XVIII do połowy XX wieku |
Cytowanie
Helmut Göpel. Die Verwendung der Stärkeplatte im praktischen Betrieb eines Medizinaluntersuchungamtes. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Der Stärkezucker : chemisch und technologisch behandelt
Hermann Wichelhaus, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)