ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22728Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22728Metadane zasobu
Tytuł |
Die Fermente und ihre Wirkungen : Allgemeiner Teil Wariant tytułu: Physikalische Chemie der Fermente und Fermentwirkungen |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Carl Oppenheimer, Reginald Oliver Herzog
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
W książce opisano procesy fermentacyjne i efekty tych procesów. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "biochemia"@pl, "Enzymy"@pl, "Fermentacja"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk chemicznych / biochemia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Leipzig
Wydawca: Verlag von F. C. W. Vogel Czas wydania: 1910 Liczba stron: 298 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 07-06-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Carl Oppenheimer, Reginald Oliver Herzog. Die Fermente und ihre Wirkungen : Allgemeiner Teil. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Rozmowa z laureatką 8. edycji konkursu „Innowacja jest kobietą”
Dagmara Noszczyk, Karolina Pondel, audio, Politechnika Wrocławska, Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych / automatyka, elektronika i elektrotechnika (2018)
Laboratorium biochemiczne - Katedra Biochemii i Biologii Molekularnej - panorama 360° (część 4 z 5)
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Laboratorium biochemiczne - Katedra Biochemii i Biologii Molekularnej- panorama 360° (część 2 z 5)
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Badania natury oddziaływań w centrach aktywnych enzymów
Paweł Kędzierski, praca dyplomowa, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk chemicznych (2011)
Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien
Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Studia nad wykorzystaniem octanu i wydzielaniem cytrynianu przez drożdże Yarrowia lipolytica
Małgorzata Robak, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)