ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/1444Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/1444Metadane zasobu
Tytuł |
Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
August Postolka, Anton Toscano
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Prawo weterynaryjne austriackie i niemieckie dotyczące produktów spożywczych, przede wszystkim żywności pochodzenia zwierzęcego (badanie mięsa), paszy dla zwierząt oraz zwierząt rzeźnych. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Badanie mięsa"@pl, "zwierzęta rzeźne"@pl, "Żywność pochodzenia zwierzęcego"@pl, "Produkty spożywcze"@pl, "prawo weterynaryjne"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk weterynaryjnych (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Wien
Wydawca: Verlag von Moritz Perles Czas wydania: 1893 Liczba stron: 450 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 21-03-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
August Postolka, Anton Toscano. Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Product development & quality assurances
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Laboratorium analityczne pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Adrian Kulik, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Pomiar barwy
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Pokój spalań pracowni analizy żywności - Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa - panorama 360°
Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, materiały popularnonaukowe i inne (2011)
Food quality and safety
Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)