ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/1444

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/1444

Typ zasobu: książka

Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten
Osoby Autorzy: August Postolka, Anton Toscano
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Prawo weterynaryjne austriackie i niemieckie dotyczące produktów spożywczych, przede wszystkim żywności pochodzenia zwierzęcego (badanie mięsa), paszy dla zwierząt oraz zwierząt rzeźnych. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Badanie mięsa"@pl, "zwierzęta rzeźne"@pl, "Żywność pochodzenia zwierzęcego"@pl, "Produkty spożywcze"@pl, "prawo weterynaryjne"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wien
Wydawca: Verlag von Moritz Perles
Czas wydania: 1893
Liczba stron: 450
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 21-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

August Postolka, Anton Toscano. Die animalischen Nahrungs- und Genussmittel des Menschen : mit Berücksichtigung der österreichischen und deutschen Gesetzgebung : zum Gebrauche für Thierärzte, Sanitätsbeamte und Physicatscandidaten. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Product development & quality assurances

książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria 7 (2) 2008

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Pomiar barwy

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Food quality and safety

Grażyna Krasnowska, Anna Pęksa, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej