ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Der Kartoffelbau im Großen : durch ein die uebrigen Wirtschaftsverhaeltnisse nicht stoerendes, erleichterndes Verfahren ; so wie die Verwendung der Kartoffeln zur Branntweinbrennerei, Viehmastung und Nutzviehhaltung

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Der Kartoffelbau im Großen : durch ein die uebrigen Wirtschaftsverhaeltnisse nicht stoerendes, erleichterndes Verfahren ; so wie die Verwendung der Kartoffeln zur Branntweinbrennerei, Viehmastung und Nutzviehhaltung
Osoby Autorzy: Wilhelm Karl Aleksander Kreyssig
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis O wykorzystaniu ziemniaków na skalę przemysłową (gorzelnictwo, tucz i żywienie zwierząt). (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "przemysł ziemniaczany"@pl, "Ziemniaki"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Königsberg
Wydawca: Verlag von Gebrüder Borntraeger
Czas wydania: 1855
Liczba stron: 79
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 26-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Wilhelm Karl Aleksander Kreyssig. Der Kartoffelbau im Großen : durch ein die uebrigen Wirtschaftsverhaeltnisse nicht stoerendes, erleichterndes Verfahren ; so wie die Verwendung der Kartoffeln zur Branntweinbrennerei, Viehmastung und Nutzviehhaltung. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/der-kartoffelbau-im-grossen-durch-ein-die-uebrigen-wirtschaftsverhaeltnisse-nicht-stoerendes-erlei,4046/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 02.04.2025.

Podobne zasoby

Brak podobnych zasobów

Zobacz inne zasoby

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.