ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/22212

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22212

Typ zasobu: książka

Das Knochenmehl, seine Beurteilung und Verwendung

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Das Knochenmehl, seine Beurteilung und Verwendung
Osoby Autorzy: Friedrich Wilhelm Holdefleiss
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Ocena i zastosowanie mączki kostnej. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Mączka pochodzenia zwierzęcego"@pl, "Mączka kostna"@pl, "Surowce pochodzenia zwierzęcego"@pl, "Produkty zwierzęce"@pl, "kości zwierzęce"@pl, "Wykorzystanie kości zwierzęcych"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Paul Parey
Czas wydania: 1890
Liczba stron: 183
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 07-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Friedrich Wilhelm Holdefleiss. Das Knochenmehl, seine Beurteilung und Verwendung. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.