ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/22212Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/22212Metadane zasobu
Tytuł |
Das Knochenmehl, seine Beurteilung und Verwendung |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Friedrich Wilhelm Holdefleiss
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Ocena i zastosowanie mączki kostnej. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Mączka pochodzenia zwierzęcego"@pl, "Mączka kostna"@pl, "Surowce pochodzenia zwierzęcego"@pl, "Produkty zwierzęce"@pl, "kości zwierzęce"@pl, "Wykorzystanie kości zwierzęcych"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk weterynaryjnych (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Paul Parey Czas wydania: 1890 Liczba stron: 183 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: XIX w. - 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Teresa Lorkowska Data udostępnienia: 07-05-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Podobne zasoby
Düngungsfragen unter Berücksichtigung neuer Forschungsergebnisse. Heft 5
Paul Wagner, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych (2018)
Ciepło odpadowe w procesie termicznego przekształcania ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego
Piotr Sitarz, praca dyplomowa, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk technicznych / inżynieria środowiska (2011)