ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

Typ zasobu: książka

Das Conserviren von Grünmais und anderm Grünfutter nach neuer Methode : Bericht an Se. Excellenz, den Königl. Oberpräsidenten der Provinz Posen, Herrn Geheimrath v. Günther

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Das Conserviren von Grünmais und anderm Grünfutter nach neuer Methode : Bericht an Se. Excellenz, den Königl. Oberpräsidenten der Provinz Posen, Herrn Geheimrath v. Günther
Osoby Autorzy: Władysław Maurycy Łaszczyński
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Instrukcja kiszenia kukurydzy metodą Goffarta, z podaniem procentowej zawartości składników pokarmowych w otrzymanej paszy (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Kukurydza"@pl, "Kiszenie pasz"@pl, "Pasza zielona"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Paul Parey
Czas wydania: 1882
Liczba stron: 16
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Ciszewska
Data udostępnienia: 27-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Władysław Maurycy Łaszczyński. Das Conserviren von Grünmais und anderm Grünfutter nach neuer Methode : Bericht an Se. Excellenz, den Königl. Oberpräsidenten der Provinz Posen, Herrn Geheimrath v. Günther. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, https://azon.e-science.pl/zasoby/das-conserviren-von-grunmais-und-anderm-grunfutter-nach-neuer-methode-bericht-an-se-excellenz-de,11317/. Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: 30.03.2025.

Podobne zasoby

Oddziaływanie jonów Cr(III) na dynamikę i efekty fermentacji zacierów kukurydzianych VHG

Joanna Kawa-Rygielska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 8 (3) 2009

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 9 (1) 2010

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zobacz więcej

Informacja o ciasteczkach

Do prawidłowego działania strony oraz analizy statystycznej wykorzystujemy pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące cookies znajdują się w paragrafie 6 naszej Polityki prywatności. Ustawienia można w każdej chwili zmienić klikając w link "Ustawienia cookies" dostępny w stopce strony.