ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/11317

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/11317

Typ zasobu: książka

Das Conserviren von Grünmais und anderm Grünfutter nach neuer Methode : Bericht an Se. Excellenz, den Königl. Oberpräsidenten der Provinz Posen, Herrn Geheimrath v. Günther

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Das Conserviren von Grünmais und anderm Grünfutter nach neuer Methode : Bericht an Se. Excellenz, den Königl. Oberpräsidenten der Provinz Posen, Herrn Geheimrath v. Günther
Osoby Autorzy: Władysław Maurycy Łaszczyński
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Instrukcja kiszenia kukurydzy metodą Goffarta, z podaniem procentowej zawartości składników pokarmowych w otrzymanej paszy (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Kukurydza"@pl, "Kiszenie pasz"@pl, "Pasza zielona"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlag von Paul Parey
Czas wydania: 1882
Liczba stron: 16
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XIX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Ciszewska
Data udostępnienia: 27-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Władysław Maurycy Łaszczyński. Das Conserviren von Grünmais und anderm Grünfutter nach neuer Methode : Bericht an Se. Excellenz, den Königl. Oberpräsidenten der Provinz Posen, Herrn Geheimrath v. Günther. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Oddziaływanie jonów Cr(III) na dynamikę i efekty fermentacji zacierów kukurydzianych VHG

Joanna Kawa-Rygielska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 8 (3) 2009

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 9 (1) 2010

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zobacz więcej