ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/21384

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/21384

Typ zasobu: aparatura badawcza

Chromatograf cieczowy IV

Metadane zasobu

Tytuł Chromatograf cieczowy IV
Osoby Autorzy: Łukasz Bobak
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna)
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Chromatograf cieczowy sprzęgnięty z detektorem mas stosowany do ilościowej i jakościowej analizy związków z możliwością pracy w trybie SIM, Scan, MRM. (Polski)
Słowa kluczowe "MRM"@pl, "APCI"@pl, "LC/MS"@pl, "ESI-MS"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: aparatura badawcza
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Adres www laboratorium/pracowni: https://lktszizj-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr
Producent urządzenia: Agilent Technologies
Licencja CC BY-SA-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Arkadiusz Popiel
Data udostępnienia: 10-12-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr

Cytowanie

Skopiowano

Łukasz Bobak. Chromatograf cieczowy IV. [aparatura badawcza] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Chromatograf cieczowy II

Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Chromatograf gazowy II

Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Izolacja i frakcjonowanie produktów naturalnych

Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Identyfikacja związków chemicznych i ich mieszanin

Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Analiza ilościowa i jakościowa analitów

Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Oznaczanie i identyfikacja metabolitów

Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej