ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/21600Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21600Metadane zasobu
Tytuł |
Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Anna Sokół-Łętowska
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Chromatograf cieczowy HPLC z detektorem RI do ilościowego oznaczania zawartości cukrów i alkoholi w owocach, warzywach i nutraceutykach roślinnych oraz produktach z nich otrzymanych za pomocą wysokosprawnej chromatografii cieczowej. (Polski) |
Słowa kluczowe | "Alkohole"@pl, "Cukry"@pl, "HPLC"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
aparatura badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://pch-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Producent urządzenia: Merck |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 12-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Pomiar zmętnienia oraz jej stabilności w czasie
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf cieczowy UPLC-PDA-FL
Anna Sokół-Łętowska, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Pomiar barwy
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Die Alkohol-Gaehrung
Louis Pasteur, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Laboratorium analityczne (Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Nutraceutyków Roślinnych)
Anna Sokół-Łętowska, laboratorium, pracownia badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Tłoczenie soków z owoców i warzyw
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)