ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/21729Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21729Metadane zasobu
Tytuł |
Automatyczny analizator aminokwasów |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Agnieszka Kita
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Automatyczny analizator aminokwasów służ do oznaczania zawartości i składu aminokwasów wolnych i zhydrolizowanych metodą chromatografii jonowymiennej. (Polski) |
Słowa kluczowe | "aminokwasy"@pl, "zawartość"@pl, "skład aminokwasowy"@pl, "Aminokwasy wolne"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
aparatura badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://papz-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr Producent urządzenia: INGOS |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 07-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 597. Biologia i Hodowla Zwierząt LXIX
książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych (2011)
Wyznaczanie charakterystyki termicznej
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie właściwości reologicznych płynów i żeli
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie i identyfikacja związków
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Analizator węgla i siarki
Agnieszka Medyńska-Juraszek, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / ochrona i kształtowanie środowiska (2011)
Oznaczanie profilu kwasów tłuszczowych
Agnieszka Kita, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)