ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/33162

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/33162

Typ zasobu: książka

Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band
Osoby Autorzy: Paul Lindner
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Atlas zawiera mikroskopowe obrazy mikroorganizmów odpowiedzialnych za fermentację. (Polski)
Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Słowa kluczowe "Przemysł fermentacyjny"@pl, "Mikroorganizmy"@pl, "Drożdże"@pl, "Bakterie"@pl, "Technologia fermentacji"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlagsbuchhandlung Paul Parey
Czas wydania: 1928
Liczba stron: 158
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Barbara Barańska-Malinowska
Data udostępnienia: 07-05-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Paul Lindner. Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Zweiter Band. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 10 (1) 2011

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien

Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (4) 2007

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Zobacz więcej