ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/33160Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/33160Metadane zasobu
Tytuł |
Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Erster Band |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Paul Lindner
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Atlas zawiera mikroskopowe obrazy mikroorganizmów odpowiedzialnych za fermentację. (Polski) Uwagi: 2. Książki wydane w latach 1800-1945 |
Słowa kluczowe | "Mikroorganizmy"@pl, "Bakterie"@pl, "Drożdże"@pl, "Przemysł fermentacyjny"@pl, "Technologia fermentacji"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
książka Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Miejsce wydania: Berlin
Wydawca: Verlagsbuchhandlung Paul Parey Czas wydania: 1927 Liczba stron: 216 Język zasobu: Niemiecki Zasięg czasowy zasobu: 1. poł. XX w. |
Linki zewnętrzne | |
Licencja | domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0) |
Informacje techniczne |
Deponujący: Barbara Barańska-Malinowska Data udostępnienia: 07-05-2019 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu |
Cytowanie
Paul Lindner. Atlas der mikroskopischen Grundlagen der Gärungskunde : mit besonderer Berücksichtigung der biologischen Betriebskontrolle. Erster Band. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.
Podobne zasoby
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 10 (1) 2011
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)
Bacterienkunde und pathologische Mikroskopie für Thierärzte und Studirende der Thiermedicin : nach Cursusvorträgen
Theodor Kitt, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)
Die Zersetzung stickstofffreier organischer Substanzen durch Bakterien
Oskar Emmerling, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 6 (4) 2007
czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)
Handbuch der Gärungsbakteriologie. Bd. 2, Spezielle Pilzkunde : unter besonderer Berücksichtigung der Hefe-, Essig- und Milchsäuerepilze
Wilhelm Henneberg, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych / mikrobiologia (2011)
O bakterjach i znaczeniu ich dla rolnika
Marian Czech, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych (2011)