ZGŁOŚ PROBLEM
ODSYŁACZE
Link do zasobu (skrót):
http://azon.e-science.pl/zasoby/21395Link do zasobu (repozytorium):
https://id.e-science.pl/records/21395Metadane zasobu
Tytuł |
Analiza ilościowa i jakościowa analitów |
---|---|
Osoby |
Autorzy:
Łukasz Bobak
Współtwórcy: Arkadiusz Karol Popiel (Inna) Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu |
Opis |
Analiza ilościowa i jakościowa zawartości analitów na podstawie obserwacji wybranych reakcji fragmentacji MRM – Multiple Reaction Monitoring (Polski) |
Słowa kluczowe | "MRM"@pl, "APCI"@pl, "LC/MS"@pl |
Klasyfikacja |
Typ zasobu:
oferta badawcza Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011) Grupa docelowa: ogół społeczeństwa Szkodliwe treści: Nie |
Charakterystyka |
Adres www laboratorium/pracowni: https://lktszizj-azon.e-science.pl/home/
Lokalizacja: UPWr |
Licencja | CC BY-SA-NC 4.0 |
Informacje techniczne |
Deponujący: Arkadiusz Popiel Data udostępnienia: 10-12-2018 |
Kolekcje | Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Kolekcja e-Laboratoria UPWr |
Podobne zasoby
Chromatograf cieczowy II
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Chromatograf gazowy II
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Izolacja i frakcjonowanie produktów naturalnych
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Identyfikacja związków chemicznych i ich mieszanin
Łukasz Bobak, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Oznaczanie i identyfikacja metabolitów
Anna Sokół-Łętowska, oferta badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Bioreaktory 5 i 10 L
Łukasz Bobak, aparatura badawcza, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)