Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 566. Biologia i Hodowla Zwierząt LVI

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych (2011)

Wpływ zastosowania suszonego wywaru z kukurydzy (DDGS) na poziom produkcji metanu w treści żwacza owiec – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 2.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania suszonego wywaru z kukurydzy (DDGS) na poziom produkcji metanu w treści żwacza owiec – fermentacja in vitro 12 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 3.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania suszonego wywaru z kukurydzy (DDGS) na poziom produkcji metanu w treści żwacza owiec – fermentacja in vitro 12 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania suszonego wywaru z kukurydzy (DDGS) na poziom produkcji metanu w treści żwacza owiec – fermentacja in vitro 12 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 1.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu nr 566. Biologia i Hodowla Zwierząt LVI

czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk biologicznych (2011)

Model owcy rasy Imperial Down - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Wpływ zastosowania suszonego wywaru z kukurydzy (DDGS) na poziom produkcji metanu w treści żwacza owiec – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 4.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Abstammungsnachweis der bekanntesten Merinos-Stamm-Schäfereien nebst einem Stammbaume für das Jahr 1869

Jakub Stanowski, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / zootechnika (2011)

Wpływ zastosowania suszonego wywaru z kukurydzy (DDGS) na poziom produkcji metanu w treści żwacza owiec – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5.

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)