Autorzy: B / Renata Bączek-Kwinta

Filtr
Strona 1 z 1  (1 wynik)
Wyników na stronie
Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Jakość i prozdrowotne cechy żywności

Renata Bączek-Kwinta, Marta Białkowska, Józef Błażewicz, Zbigniew Borejszo, Krzysztof Bryl, Marta Ciecierska, Tomasz Czernecki, Barbara Felkner, Stanisław Kalisz, Anna Malwina Kamelska, Alicja Kawka, Jacek Kijowski, Małgorzata Kobus, Joanna Kolniak, Michalina Kotlarska, Marika M. Kowalska, Katarzyna Kozłowska, Anna Matuszewska, Krystian Marszałek, Marek Liszewski, Żaneta Michalec, Jan Michniewicz, Marta Mitek, Maciej Nastaj, Mieczysław Obiedziński, Jan Oszmiański, Renata Pietrzak-Fiećko, Ilona Rogozińska, Millena Ruszkowska, Stefan S. Smoczyński, Bartosz Sołowiej, Joanna Stadnik, Dominik Szwajgier, Łukasz Szwed, Anna Tarczyńska, Mirosława Teleszko, Dorota Wichrowska, Agnieszka Zembold-Guła, Angelika Ziółkowska, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Strona 1 z 1  (1 wynik)
Wyników na stronie