REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKSicon

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/43489

Resource type: photo

Nakrop (niedojrzały miód)

View

Resource metadata

Title Nakrop (niedojrzały miód)
Persons Authors: Agnieszka Marta Murawska
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description Nakrop to świeży nektar zebrany przez robotnice i zgromadzony w komórkach. Charakterystycznie się błyszczy oraz łatwo wycieka z komórek. Zawiera więcej wody niż dojrzały miód, dlatego odebrany pszczołom będzie fermentował. (Polish)
Comments: 40. Kolekcja okazów zwierzęcych - pszczoły
Keywords "miodobranie"@pl, "fermentacja"@pl
Classification Resource type: photo
Scientific discipline: Dziedzina nauk rolniczych / zootechnika i rybactwo (2018)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of creation: Wroclaw
Creation time: 2019
Scanner or camera model: Xiaomi Redmi Note 5A
License CC BY-ND-NC 4.0
Technical information Submitter: Ewa Popiela-Pleban
Availability date: 29-05-2019
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

Agnieszka Marta Murawska. Nakrop (niedojrzały miód). [photo] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Larwa barciaka większego (Galleria mellonella L.)

Agnieszka Murawska, photo, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / zootechnika i rybactwo (2018)

Przechowywanie miodu

Paweł Migdał, photo, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / zootechnika i rybactwo (2018)

Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 8 (3) 2009

journal, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / biotechnologia (2011)

Oddziaływanie jonów Cr(III) na dynamikę i efekty fermentacji zacierów kukurydzianych VHG

Joanna Kawa-Rygielska, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Odsklepiacz widelcowy

Agnieszka Murawska, photo, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / zootechnika i rybactwo (2018)

Miodarka elektryczna + ręczna

Agnieszka Murawska, photo, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, Dziedzina nauk rolniczych / zootechnika i rybactwo (2018)

See more