ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://azon.e-science.pl/zasoby/1247

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/1247

Typ zasobu: książka

Einige theils neue, theils noch nicht genug bekannte Vorschläge zu einer vortheilhafteren Anbauung und Benuzzung der Kartoffeln, auch mit Hinsicht auf Branteweinsbrennerey

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Einige theils neue, theils noch nicht genug bekannte Vorschläge zu einer vortheilhafteren Anbauung und Benuzzung der Kartoffeln, auch mit Hinsicht auf Branteweinsbrennerey
Osoby Autorzy: Johann Anton Arnold Möller
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Nowe metody uprawy i wykorzystania ziemniaków również w aspekcie gorzelnictwa. (Polski)
Uwagi: 1. Stare druki - książki wydane w latach 1595-1800
Słowa kluczowe "Gorzelnictwo"@pl, "ziemniaki"@pl, "uprawa ziemniaków"@pl, "wykorzystanie ziemniaków"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Dortmund
Wydawca: H. Blothe und Kompagnie
Czas wydania: 1796
Liczba stron: 63
Język zasobu: Niemiecki
Zasięg czasowy zasobu: XVIII w.
Linki zewnętrzne
Licencja domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Informacje techniczne Deponujący: Teresa Lorkowska
Data udostępnienia: 19-03-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Johann Anton Arnold Möller. Einige theils neue, theils noch nicht genug bekannte Vorschläge zu einer vortheilhafteren Anbauung und Benuzzung der Kartoffeln, auch mit Hinsicht auf Branteweinsbrennerey. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Brennerei

Adolf Cluß, książka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

WPŁYW HERBICYDÓW STOSOWANYCH W UPRAWIE ZIEMNIAKA NA NIEKTÓRE WŁAŚCIWOŚCI SKROBI. CZĘŚĆ III

Wacław Leszczyński, Grażyna Lisińska, artykuł, rozdział, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych (2018)

Urządzenie do czyszczenia roślin okopowych - foto 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / inżynieria rolnicza (2011)

Zobacz więcej