REPORT A PROBLEMicon

Fields marked with an asterisk are required
*
*
*
*
captcha
I hereby confirm that I have read and accept regulations and privacy policies *

LINKS

Resource link (portal)

Resource link (repository)

https://id.e-science.pl/records/17504

Resource type: book

Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

View

Resource metadata

Title Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren
Persons Authors: C. J. A. Mathieu de Dombasle
Cocreators: Ernst Berg (Translator)
Partner: Wrocław University of Environmental and Life Sciences
Description Opis metody maceracji zwiększającej zawartość cukru w burakach cukrowych. (Polish)
Comments: 2. Książki wydane w latach 1800-1945
Keywords "Cukier buraczany"@pl, "Burak cukrowy (produkt)"@pl, "maceracja"@pl, "produkcja cukru"@pl
Classification Resource type: book
Scientific discipline: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Destination group: general public
Harmful content: No
Characteristics Place of publication: Stuttgart
Publisher: Beck und Fränkel
Time of publication: 1841
Number of pages: 46
Resource language: German
Resource temporal coverage: XIX w.
External links
License domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0)
Technical information Submitter: Teresa Lorkowska
Availability date: 11-07-2018
Collections Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Citation

Copied

C. J. A. Mathieu de Dombasle. Die Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren. [book] Available in Atlas of Open Science Resources, . License: domena publiczna (Znak domeny publicznej 1.0), https://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/. Date of access: DD.MM.RRRR.

Similar resources

Die Zuckerfabrikation : mit besonderer Berücksichtigung des Betriebes

Hermann Claassen, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Podręcznik praktyczny uprawy buraków cukrowych

Franciszek Gawroński, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

Zuckerfabrikation, Stärkefabrikation, Brennerei und Brauerei

Felix Benjamin Ahrens, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Izolacja antocyjanów

Jadwiga Sołoducho, Joanna Cabaj, educational material, Wrocław University of Science and Technology, Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych / nauki chemiczne (2018)

Runkeln-Zuckerbereitung nach dem neuesten Macerationsverfahren

Christophe-Joseph-Alexandre Mathieu de Dombasle, book, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, dziedzina nauk rolniczych / agronomia (2011)

See more